In The Name of Allah Most Gracious Most Merciful

November 18, 2008

......Adoii~

Salam..

Hmm....seperti mana title entry ini...sebegitu jugalah apa yang dirasai sekarang ni....Adoi!~

Ntahlah...semakin menginjak usia...semakin banyak plak Sengal-Sengal badan ni...currently, I'm suffering from my arm's aching...trisep + bisep....puncanya, angkat benda berat koott, al-maklumlah..kadang-kadang lupa diri sket bila membuat kerja kan...huhuhu...so, malam-malam sapu minyak panas...dekat sebotol dh nak habis...siang-siang office hours just guna counterpain..kang guna minyak panas kang..pengsan lak abang-abang kat office tu...huhu...

Seterusnya, ialah kesakitan kaki ni...puncanya pemakaian kasut kurang sesuai laa..sbbnya..kasut tu hari-hari guna..so span dalam dia..tak mampu dh nak melapik kakiku ini...jadinya...bila jalan-jalan akan memberi tekanan kepada hujung jari...sebenarnya dh okay..jadi pakai laa sandal...sekali tah hari ni, pak guard tetiba "extra caring" plak kat saya...suh saya pi tukar kasut...adoi pakcik oii..kakiku ni sakit sudahh...tapi sebab saya ni jenis MALAS nak banyak cerita...tukar je laa...walaupun kesakitan kat jari ni..ALLAH sahaja yang MAHA Mengetahui...banyak-banyak sabar eh cik wanie...

Dan batuk beserta bersin...wah, ni package sekali dia mai...skrg ni..walopun MALAYSIA ni takde musim sejuk...tapi ada musim hujan...dah hujan...siang tu panas...bangat. Saya ni...suka berjalan-jalan..meredah panas dan hujan...jadi, bila dh dicampur adukkan...imunisasi badan pun tahan kot mana laa...perasan gagah perkasa laa kunon...

Dan satu lagi...nak habaq ni...saya KURUS..bukan sebab DIET ok..takde masa akak nak diet-diet...cumanya..kurang makan...banyak "makan" angin...hahaha..mana taknya..jalan-jalan saja...jadi banyak makan angin laa...so..tiada istilah diet-diet...especially attn to En Hafiz (my cuz's hubby) yang tak puas hati tu...I tak diet ok...so jangan jeles...berjalan-jalanlah selalu...hahaha...

Finally...itu sahaja...skrg ni, malas nak makan...abah, adik ngan imran ( my cuz) pi Stadium Curry House...mula-mula macam malas nak makan...tapi lama-lama rasa macam nak makan SUP plak..so tgh tunggu laa ni...tunggu....(^_^)

Wasalam
9:57pm

2 Komen Balas:

nurul said...

biasalah... dah tua tua nih.. mcm tu la.. masa muda semerbak minyak wangi.. dah tua tua.. seharum minyak angin..

Norhazwanie CM said...

btol3..ihihi