In The Name of Allah Most Gracious Most Merciful

July 16, 2008

Batal

|| Office, 1727||

Dimaklumkan hari ni class Econs dibatalkan. Cikgu habaq dia demam. Saya (kami) doakan semoga Cikgu cepat sembuh. Amiin.

La ni cek duk pikiaq...hari Jumaat kene kumpul depan Seroja...seroja tu tang mana cik oii...? hehe..

3 Komen Balas:

Aina Ana said...

Seroja tu hostel yang menghadap jalan bukit tonggek tuh..ehehe..
Hostel yang pertama sekali wanie akan jumpa sebelah kanan bila masuk UiTM ikut pintu Utama dari Sek. 2.

Tapi nak pi Seroja kalau dari pintu Utama, kena round menara, HEP, hostel Cempaka & Kenanga & Pusat Islam baru sampai. Kena buat 1 round baru sampai sebab takde jalan direct masuk Seroja

fadznida said...

wanie, email saya alamat rumah awak :D , tp hadiahnya tak seberapa la tau ... but saya anggap ia unik

Norhazwanie CM said...

kak huda,
thanks..nasib baik tak sesat..jenuh gak nak tawaf satu kawasan tu :p

abg cord,
ok..akan ku email segera..hehe..best nih.. :D